Ostro gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Biblioteka gier na 888starz mocno mnie zaskoczyla — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic, NetEnt i Microgaming dominuja, Sweet Bonanza i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://nanoditech.com.vn/888starz-czy-legalny-w-polsce-aplikacja-i-mobilny-dostep-przewodnik]888starz kod bonusowy[/url] zanim sie zarejestrujecie.
Kasa schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo nie czekam na weryfikacje banku. Cashout na 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, natomiast przelew na karte to juz loteria czasowa. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — stoly chodza plynnie. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, aplikacja tez jest.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to bez translatora. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.